Gaziantep'te karısını çocuğunun önünde bıçaklayan şahıs mahkemeye çıkarıldı
GAZİANTEP - Gaziantep'te karısını çocuğunun gözleri önünde bıçaklayan ve olaydan 20 saat sonra yakalanan şahıs sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi.
Çorum'da yaşayan Özgür M. (32), Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Zeytinli Mahallesi'nde boşanmak üzere olduğu karısı Hakkın M.'yi çocuğunun gözleri önünde bıçaklamış, ayrı yaşadığı karısını 5-6 bıçak darbesi ile yaralayan Özgür M. olayın ardından kaçmıştı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet büro Amirliği ekipleri, 20 saat sonra Özgür M'yi parkta uyurken yakalamıştı. Özgür M sorgusunda karısını çocuklarını göstermediği için bıçakladığını söylediği öğrenilirken, olaydan 3-4 gün önce de çocuklarını göstermediği gerekçesiyle karısının evin tam karşısında bulunan Şehitkamil devlet Hastanesi'nde penceresinden intihar girişiminde bulunduğu ve hastane görevlileri tarafından ikna edilerek, aşağıya indirildiği ortaya çıkmıştı.
Sorgusu tamamlanan Özgür M, önce sağlık kontrolü için Şehitkamil devlet Hastanesi'ne götürüldü. Sağlık raporunun alınmasının ardından şahıs, Gaziantep Adliyesi'ne gönderildi. Şahsın savcılıkta ifade verme işleminin sürdüğü öğrenildi.
Son Dakika › 3.Sayfa › Gaziantep'te Karısını Çocuğunun Önünde Bıçaklayan Şahıs Mahkemeye Çıkarıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.