Gaziosmanpaşa'da İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi tamamlandı - Son Dakika
3.Sayfa

Gaziosmanpaşa'da İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi tamamlandı

Gaziosmanpaşa\'da İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi tamamlandı

Gaziosmanpaşa'da yapılan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine tapuları teslim edildi. Proje kapsamında 813 konut, 31 dükkan, kapalı otopark, basketbol sahası, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlar yer alıyor.

08.12.2023 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine tapularını teslim etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, "yerinde kentsel dönüşüm" çalışması yapılan Gaziosmanpaşa'da vatandaşlar, yeni evlerine kavuştu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Gaziosmanpaşa Belediyesi işbirliğiyle yapımı tamamlanan Bağlarbaşı Mahallesi 7B Kentsel Dönüşüm Projesi-İstanbul Vadi Evleri 6.Kısım'da hak sahiplerine tapuları teslim edildi.

Projede 813 konut, 31 dükkan, 813 araçlık kapalı otopark, basketbol sahası, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlar yer alırken, vatandaşlar da depreme dayanıklı, güvenli, modern ve konforlu dairelere sahip oldu.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Usta, hak sahiplerinin evlerinde huzurla ve sağlıkla oturmasını diledi.

Usta, projeye katılanlara teşekkürlerini ileterek, şunları kaydetti:

"Onlar öncülük, fedakarlık yapmasa biz bu yolu yürüyemezdik. Allah böyle güzel, güvenli, konforlu, depreme dayanıklı binalar yapmayı bizlere nasip etsin. Bu bölgede okul yoktu. Kısa süre önce 12C projesinin içerisinde yer alacak okul ihale edildi. İnşallah oradaki okul ve Sarıgöl'de konutların arasında kalan okullarda eğitimin başlamasıyla buradaki okul ihtiyacı da ciddi manada karşılanmış olacak."

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gaziosmanpaşa'da İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement