Görevi başındaki doktorlara saldıran şüpheli tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Görevi başındaki doktorlara saldıran şüpheli tutuklandı

29.12.2021 17:55  Güncelleme: 19:45

Görevi başındaki doktorlara saldıran şüpheli tutuklandı Zonguldak'ta yakınının ameliyatı için sıra bekleyen ve görevi başındaki iki doktora saldıran zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Görevi başındaki doktorlara saldıran şüpheli tutuklandı

ZONGULDAK - Zonguldak'ta yakınının ameliyatı için sıra bekleyen ve görevi başındaki iki doktora saldıran zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre Bülent Ecevit Üniversitesi'nde ameliyat olacak yakını için doktorlar Ergin Bilgin ve Deniz Baklacı'ya saldırdı. Olayda yaralanan iki doktor darp raporu aldıktan sonra şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan H.B. işlemlerinin andından adliyeye sevk edildi. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen zanlı "görevi yaptırmamak için direnme" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Görevi başındaki doktorlara saldıran şüpheli tutuklandı - Son Dakika


Advertisement