Soylu: "Aile içi ve kadına karşı şiddetle mücadele rutine binmeye müsamaha gösterilmeyecek kadar önemli bir meseledir" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Soylu: "Aile içi ve kadına karşı şiddetle mücadele rutine binmeye müsamaha gösterilmeyecek kadar önemli bir meseledir"

15.12.2022 15:23  Güncelleme: 20:32

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun konuşması ANKARA - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da "Kadına Yönelik Şiddet İzleme Komitesi 2022 Yılı Toplantısı"nda konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun konuşması ANKARA - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da "Kadına Yönelik Şiddet İzleme Komitesi 2022 Yılı Toplantısı"nda konuştu. (3)

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Soylu: 'Aile içi ve kadına karşı şiddetle mücadele rutine binmeye müsamaha gösterilmeyecek kadar önemli bir meseledir' - Son Dakika


Advertisement