Iraklı Zanlılar Vatandaşlarını Türkiye'de Sahte Altınlarla Dolandırdı - Son Dakika
3. Sayfa

Iraklı Zanlılar Vatandaşlarını Türkiye'de Sahte Altınlarla Dolandırdı

Iraklılar Iraklıyı Türkiye'de sahte altınlarla dolandırdıAMASYA - Altın almak için Irak'tan Türkiye'ye gelip Samsun'da yaşayan Irak uyruklu iki kardeşle Amasya'da buluşan adam, yaptığı alışveriş sonucu aldığı altınların sahte olduğunu anlayınca polise başvurdu.

25.05.2017 15:24

Iraklılar Iraklıyı Türkiye'de sahte altınlarla dolandırdı

AMASYA - Altın almak için Irak'tan Türkiye'ye gelip Samsun'da yaşayan Irak uyruklu iki kardeşle Amasya'da buluşan adam, yaptığı alışveriş sonucu aldığı altınların sahte olduğunu anlayınca polise başvurdu. Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri dolandırıcılık şüphelilerini Samsun'da yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, internetten tanıştığı Samsun'da yaşayan Irak uyruklu A.S ve kardeşi A.S.'den altın almak için Türkiye'ye gelen Irak uyruklu Ahmet El Rubayye Amasya'da buluştuğu kardeşlerle yaptığı alışverişte 15 bin dolar verip 327 altın aldı. Kendisine gösterilen altının haricindekilerin sahte olduğunu anlayan Rubayye polise başvurdu. Polisler tespit ettikleri iki şüpheliyi dün Samsun'da buldu. Türkiye'ye kaçak yollarla girdikleri belirlenen şüphelilerin bir süredir yaşadıkları evde yapılan aramada dolandırıcılık olayında kullandıkları 15 bin dolar ile 400 dolar, 10 bin Türk lirası ve 8 altın ele geçirildi.

Şüpheliler Amasya Emniyet Müdürlüğündeki sorgularının ardından adliyeye çıkarıldı.

Iraklı Zanlılar Vatandaşlarını Türkiye\'de Sahte Altınlarla Dolandırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Iraklı Zanlılar Vatandaşlarını Türkiye'de Sahte Altınlarla Dolandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement