İskenderun'da Gerçekleştirilen Asayiş Uygulamasında 7 Aranan Şahıs Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

İskenderun'da Gerçekleştirilen Asayiş Uygulamasında 7 Aranan Şahıs Yakalandı

İskenderun\'da Gerçekleştirilen Asayiş Uygulamasında 7 Aranan Şahıs Yakalandı

Hatay Emniyet Müdürlüğü tarafından İskenderun ilçesinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında bin 286 kişi sorgulandı. Yapılan uygulamalarda aralarında yoklama kaçağı olan 6 kişinin de bulunduğu toplam 7 aranan şahıs yakalandı. Ayrıca, bir şahıstan ruhsatsız tabanca ve mühimmat ile birlikte; 11 gram kannabinoid, 8 gram metamfetamin, 44 adet captagon, 9 adet yeşil reçeteye tabi hap ele geçirildi. Toplamda 11 şüpheli gözaltına alındı. Hacizli ve yakalamalı 1 motosiklet de trafikten men edildi.

26.02.2024 16:01  Güncelleme: 16:03

Hatay Emniyet Müdürlüğü tarafından İskenderun ilçesinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında bin 286 kişi sorgulandı.

İskenderun ilçesinde 23 Şubat tarihinde emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Yapılan uygulamalarda; bin 286 şahıs, 987 araç ve 259 motosiklet sorgulandı. Gerçekleştirilen uygulama neticesinde; aralarında yoklama kaçağı olan 6 kişinin de bulunduğu toplam 7 aranan şahıs yakalandı. Ayrıca, bir şahıstan ruhsatsız tabanca ve mühimmat ile birlikte; 11 gram kannabinoid, 8 gram metamfetamin, 44 adet captagon, 9 adet yeşil reçeteye tabi hap ele geçirildi. Toplamda 11 şüpheli gözaltına alındı. Hacizli ve yakalamalı 1 motosiklet de trafikten men edildi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İskenderun'da Gerçekleştirilen Asayiş Uygulamasında 7 Aranan Şahıs Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement