Jandarma Komutanı Girdiği Denizde Boğuldu - Son Dakika
3. Sayfa

Jandarma Komutanı Girdiği Denizde Boğuldu

Jandarma Komutanı Girdiği Denizde Boğuldu

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Jandarma Komutanı Binbaşı Tayfun Akkurt (40), Mersin’de girdiği denizde boğuldu.

16.06.2018 23:06

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Jandarma Komutanı Binbaşı Tayfun Akkurt (40), Mersin'de girdiği denizde boğuldu.

Olay, Mersin'in Silifke ilçesi Boğsak Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, serinlemek için girdiği denizde bir anda çırpınmaya başlayan Binbaşı Akkurt, çevredeki vatandaşlar ve kurtarma ekipleri tarafından denizden çıkarıldı.

Sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahaleyi yaptığı Binbaşı Tayfun Akkurt, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Aslen Ankaralı evli ve 2 çocuk babası olan Binbaşı Akkurt, 3 yıldır Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçesi Jandarma Komutanlığını yürüttüğü öğrenildi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Jandarma Komutanı Girdiği Denizde Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement