Felaketi yaşayan 3 ilden deprem anına ilişkin yeni görüntüler! Adeta tsunamiyi hatırlattı - Son Dakika
3.Sayfa

Felaketi yaşayan 3 ilden deprem anına ilişkin yeni görüntüler! Adeta tsunamiyi hatırlattı

Türkiye'yi sarsan depremlere ilişkin görüntüler bir bir ortaya çıkıyor. Kahramanmaraş merkezli sarsıntılardan etkilenen Malatya, Adıyaman ve Gaziantep'te güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler tüyleri diken diken ediyor. Bir çiftlikte bulunan sulama havuzundaki suyun taşma anı adeta tsunami gibi...

15.02.2023 09:25  Güncelleme: 11:26

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler nedeniyle 10 ilde 35 binden fazla insan hayatını kaybetti, 105 binden fazla kişi de yaralandı. Depremin 10'uncu gününe girilirken bir çok ilde arama kurtarma çalışmaları da aralıksız sürmeye devam ediyor. Bir taraftan kurtarma çalışması bir taraftan yaraların sarılmaya çalışıldığı şehirlerden o anlara ait yeni görüntüler de çıkıyor.

ÇİFTLİKTEKİ SULAMA HAVUZU TAŞTI

Malatya'da bir çiftliğin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler depremin ne kadar şiddetli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Depremin başlaması ile çiftlikte bulunan sulama havuzundaki suyun, sağa sola ve öne taşması dikkat çekti. O anlar tsunamiyi andırdı.

Kameraya yansıyan deprem anındaki görüntü tsunamiyi hatırlattı

DEPREM ANINDA YAŞANAN IŞIK PATLAMASI KAMERADA

Adıyaman'da da etkili olan yıkıcı depremin yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Bir evin bahçesini gösteren kamera kaydında, deprem ile birlikte duvar yıkılırken şiddetli sarsıntı görülüyor. Elektriklerin kesilmesi ve bahçe dışında mavi bir ışığın patlamasıyla görüntü son buluyor.

YALIN AYAK DIŞARI KAÇTILAR

Gaziantep Şahinbey'de bir apartmanın güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde ise; deprem sırasında binadan koşarak çıkan 3 çocuk ve kucaklarında çocuklarıyla koşan babalar görülüyor. Apartman sakinlerinden Can Düzgün ve babasının ise yalın ayak dışarı çıktıktan sonra, tekrar apartman girişine geçtiği de görüntülere yansıyor.

"APARTMANLARIN ÜZERİNE SANKİ BİRİ METALLE VURUYORDU"

Can Düzgün yaşadıklarını şöyle anlattı; "Gece saat 04.17 sularıydı. Beni babam uyandırdı. Önce direkt bahçeye koştuk. Binaların ortasında kaldığımız için, daha orta bir yerde beklemeye başladık. Yukarıdan parçalar düşünce, bu kez yeniden kapı altına sığındık. Deprem 2 dakika sürdü, çok ağırdı. Apartmanların üzerine sanki biri metalle vuruyordu. Deprem yavaşlayınca üzerimizi giymeye çalıştık, yalın ayak kaçtık."

Felaketi yaşayan 3 ilden deprem anına ilişkin yeni görüntüler! Adeta tsunamiyi hatırlattı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Felaketi yaşayan 3 ilden deprem anına ilişkin yeni görüntüler! Adeta tsunamiyi hatırlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement