Kars'ta trafik kazası: 5 kişi yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Kars'ta trafik kazası: 5 kişi yaralandı

Kars\'ta trafik kazası: 5 kişi yaralandı

Kars'ta meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kaza, Kars-Iğdır kara yolunda meydana geldi. Hafif ticari aracın lastiği patlayarak kontrolden çıkması sonucu araç orta refüje düştü. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından müdahale edildikten sonra hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

22.05.2024 12:21

(Fotoğraflı)

KARS (İHA) – Kars'ta meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Kaza; Kars- Iğdır kara yolunda meydana geldi. H.K. yönetimindeki hafif ticari araç seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle lastiği patladı. Lastiği patlayan araç, kontrolden çıkarak orta refüje düştü.

Kazada araçta bulunan sürücü ile sürücü H.K., Ş.K., E.D., Y.T. ve İ.Ö. yaralandı. Olay yerine güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. olay yerine sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla Harakani Devlet Hastanesi ile Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili tahkikat başlatıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kars'ta trafik kazası: 5 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement