Kayseri'de Bir Kişinin Ölümüyle Sonuçlanan Olayın Duruşması Devam Ediyor - Son Dakika
3.Sayfa

Kayseri'de Bir Kişinin Ölümüyle Sonuçlanan Olayın Duruşması Devam Ediyor

Kayseri\'de Bir Kişinin Ölümüyle Sonuçlanan Olayın Duruşması Devam Ediyor

Kayseri'nin Buğdaylı Mahallesi'nde meydana gelen olayda bir kişinin ölümüyle sonuçlanan duruşmaya tutuklu sanık Y.T. ve avukatları katıldı. Y.T., A.F.'yi tanımadığını belirterek beraatini talep etti. Mahkeme, Y.T.'nin tutukluluk halinin devamına karar verirken, davanın eksikliklerin giderilmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

19.10.2023 12:24

Kayseri'nin Buğdaylı Mahallesi'nde 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın duruşmasına devam edildi.

Kayseri Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada tutuklu sanık Y.T. ve taraf avukatları hazır bulundu. 'Kasten adam öldürme' suçundan yargılanan Y.T. savunmasında A.F.'yi tanımadığını söyleyerek beraatini istedi. Y.T.'nin tutukluluk halinin devamına karar verilirken, eksikliklerin giderilmesi için dava ileri bir tarihe ertelendi.

Olay

Olay, 22 Ağustos 2022 tarihinde Kocasinan ilçesi Buğdaylı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre aralarında husumet bulunan A.F. ile Y.T. konuşmak için bir araya geldi. Sözlü tartışma ile başlayan olayda Y.T., yanında getirdiği tabanca ile A.F.'yi vurarak öldürürken, Y.T. olayın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kayseri'de Bir Kişinin Ölümüyle Sonuçlanan Olayın Duruşması Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement