Kayseri'de 8 Araçlı Zincirleme Kaza: 4 Kişi Yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Kayseri'de 8 Araçlı Zincirleme Kaza: 4 Kişi Yaralandı

Kayseri-Nevsehir karayolunun Garipçe mevkiinde meydana gelen zincirleme kazada, 2 TIR, 1 Kamyon, 5 otomobil çarpıştı. Kazada TIR sürücüsü sıkıştığı yerden 3 saat çıkarılmayı bekledi.

18.05.2017 19:09  Güncelleme: 21:53

Kayseri-Nevsehir karayolunun 25 kilometresi Garipçe mevkiinde Denizli'den İran'a makine götüren Mehdi Caferi yönetimindeki yabancı plakalı TIR, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu şarampole devilirken arkasından gelen 1 TIR, 1 Kamyon ve 5 otomobil zincirleme kaza yaptı.

KAZADA 4 KİŞİ YARALANDI

Kazada yabancı plakalı TIR içerisinde bulunan İranlı Caferi'nin eşi Sakine Cevahmehr, çocuğu Esma Caferi ve hurda yüklü 34 GD 3476 plakalı bir başka kamyon sürücüsü ağır yaralandı.

Kayseri'de 8 Araçlı Zincirleme Kaza: 4 Kişi Yaralandı

TIR'IN ALTINDA 3 SAAT KURTARILMAYI BEKLEDİ

Sağlık ekiplerinin sevk edildiği kaza yerinde TIR sürücüsünün eşi, kızı ve kamyon sürücüsü ambulanslarla Kayseri Eğitim ve Araştırma hastanesine gönderildi.

Kayseri'de 8 Araçlı Zincirleme Kaza: 4 Kişi Yaralandı

Devrilen TIR'ın altında kalarak araç içerisinde sıkışan Mehdi Caferi'yi kurtarmak için kaza yerine gelen AKUT, UMKE, İtfaiye ve 112 ekipleri çalışma başlattı. Yaklaşık 3 saat süren kurtarma çalışmaları sonunda olay Mehdi Caferi ağır yaralı olarak sıkıştığı TIR içerisinden çıkarıldı ve hastaneye kaldırıldı.

Nevşehir-Kayseri karayolunun 3 saat ulaşıma kapanmasına neden olan kazayla ilgili jandarma soruşturma başlattı.

Kayseri\'de 8 Araçlı Zincirleme Kaza: 4 Kişi Yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kayseri'de 8 Araçlı Zincirleme Kaza: 4 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement