Kendisini Darp Eden Kocasını Bıçakladı İddiası - Son Dakika
3.Sayfa

Kendisini Darp Eden Kocasını Bıçakladı İddiası

Konya’nın Beyşehir ilçesinde bir kadın, kendisini darp ettiğini iddia ettiği eşini bıçakla yaraladı.

18.10.2017 18:33

Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir kadın, kendisini darp ettiğini iddia ettiği eşini bıçakla yaraladı.

Olay, ilçeye bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, H.D. isimli kadın tartıştığı ve kendisini darp ettiğini ileri sürdüğü kocası T.D.'yi ekmek bıçağıyla yaraladı. Kalbine yakın bir mesafeye isabet eden bıçak darbesiyle yaralanan T.D. çağrılan ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesin kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan yaralı şahıs, Konya'ya sevk edildi.

Polis tarafından olaydan sonra gözaltına alınan H. D.'nin eşinden şiddet gördüğünü ve yine darp edilmesi üzerine kendini korumak ve savunmak amacıyla bıçakla yaralanmasına neden olduğunu iddia ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kendisini Darp Eden Kocasını Bıçakladı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement