Kocaeli'de Emekli Uzman Çavuş Ailesini Öldürdü ve İntihar Etti - Son Dakika
3.Sayfa

Kocaeli'de Emekli Uzman Çavuş Ailesini Öldürdü ve İntihar Etti

Kocaeli\'de Emekli Uzman Çavuş Ailesini Öldürdü ve İntihar Etti

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde emekli uzman çavuş Nevzat Acar'ın eşi ve oğlunu öldürdüğü, kızını yaraladıktan sonra intihar ettiği öğrenildi. Acar'ın cenazesi memleketine gönderildi.

24.10.2023 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ailesini öldürüp intihar eden emekli uzman çavuşun cenazesi memleketine getirildi

ZONGULDAK- Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde emekli uzman çavuş Nevzat Acar'ın eşi ile oğlunu öldürüp, kızını yaraladıktan sonra intihar etti. Nevzat Acar'ın önce çocuklarını, ardından telefonla polisten yardım isteyen eşini vurduğu, daha sonra kanlar içindeki oğlu ve kızının yanına dönerek silahla intihar ettiği öğrenildi. Acar'ın cenazesi defnedilmek üzere köyüne getirildi.

Kocaeli'de yaşanan olayda 53 yaşındaki emekli uzman çavuş Nevzat Acar'ın Deniz Kuvvetleri'nden emekli olduğu ve bu süre zarfında örnek bir aile oldukları öğrenildi. 2019 yılında babasını kaybeden Acar'ın, eşi ile ailevi problemler yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu öğrenildi. Eşinin uzaklaştırma kararı aldığı Nevzat Acar'ın memleketi Zonguldak'a geldiği ve kız kardeşinin yanına yerleştiği bir süredir memleketinde yaşadığı öğrenildi. Acar'ın eşi ile barışmak için çaba gösterdiği ve içine kapanık olduğu; olaydan 2 gün önce de Kocaeli'ne geldiği iddia edildi.

Eşi ve çocukların öldüren daha sonra intihar eden Nevzat Acar'ın cenazesi memleketi Zonguldak'ın Çaycuma beldesine bağlı Yukarıdere Köyü Aşağı Mahalle'ye getirildi. Acar'ın cenazesi mahalle camisinde kılınacak cenaze namazının ardından Yukarıdere aile mezarlığına defnedilecek.

Anne Züleyha Acar ile oğlu Oğuzcan Acar'ın cenazeleri ise yarın Çaycuma ilçesine Bağlı Karalar Mahallesi'nde defnedileceği öğrenilirken kızı Nurseda Acar'ın ise yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Öte yandan Nevzat Acar'ın kardeşi uzman çavuş Taner Acar'ın da 2001 yılında intihar ederek hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kocaeli'de Emekli Uzman Çavuş Ailesini Öldürdü ve İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement