Kocaeli'de Kereste Üretim Tesisi Yangınında Kedi Kurtarıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Kocaeli'de Kereste Üretim Tesisi Yangınında Kedi Kurtarıldı

Kocaeli\'de Kereste Üretim Tesisi Yangınında Kedi Kurtarıldı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir kereste üretim tesisinin ofisi yangın sonucu kullanılamaz hale geldi. Yangında yaralanan olmazken, alevlerden kaçan ve yola fırlayan kedi veteriner hekim tarafından kurtarıldı.

27.05.2024 12:59  Güncelleme: 13:02

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde kereste üretim tesisinin ofisi alevlere teslim oldu. Yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alınırken, alevlerden kaçarken yola fırlayan ve refüjde mahsur kalan kedi ise veteriner hekim tarafından kurtarıldı.

Olay, saat 11.00 sıralarında Mimar Sinan Mahallesi Bağlar Caddesi'ndeki kereste üretim tesisinde meydana geldi. İddiaya göre, tesisin ofisindeki sobanın bacası tutuştu. Büyüyen alevler ofisin tamamına sirayet etti. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunulmasıyla adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangında yaralanan ya da dumandan etkilenen olmazken, ofis kullanılamaz hale geldi.

Yavru kedi refüjde mahsur kaldı

Öte yandan, alevlerden kaçan yavru kedi ise D-100 Karayolu'na fırladı. Şans eseri ezilmekten kurtulan kedi, refüjde mahsur kaldı. Körfez Belediyesi bünyesinde görev yapan veteriner hekim ise yavru kediyi mahsur kaldığı yerden alarak, yolun kenarına taşıdı. Kedinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kocaeli'de Kereste Üretim Tesisi Yangınında Kedi Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement