Kazada yaralanan çocuk hastanede hayatını kaybetti - Son Dakika
3. Sayfa

Kazada yaralanan çocuk hastanede hayatını kaybetti

Kazada yaralanan çocuk hastanede hayatını kaybetti Manisa'da anne ve 2 çocuğunun yaralandığı kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 13 yaşındaki Bayram Enes Günlü hayatını kaybetti Manisa'da anne ve 2 çocuğunun yaralandığı kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 13 yaşındaki...

30.04.2022 18:55  Güncelleme: 23:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazada yaralanan çocuk hastanede hayatını kaybetti

Manisa'da anne ve 2 çocuğunun yaralandığı kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 13 yaşındaki Bayram Enes Günlü hayatını kaybetti

MANİSA - Manisa'da anne ve 2 çocuğunun yaralandığı kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 13 yaşındaki Bayram Enes Günlü'nün hayatını kaybettiği öğrenildi.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybedip otomobilin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan 3 kişiden biri kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza

Edinilen bilgiye göre, Alaşehir- Denizli karayolu Alaşehir Borsa kavşağında saat 17.00 sıralarında, Alaşehir'den Denizli yönüne giden Ülkü Günlü yönetimindeki 35 NMD 17 plakalı otomobil, Alaşehir Ticaret Borsası kavşağına yaklaşırken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, önce bariyerlere çarptı sonra taklalar atarak, karşı şeride geçti. Ters dönen araçta bulunan sürücü Ülkü Günlü, çocukları Hatice Serra Günlü ve Bayram Enes Günlü itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. 112 unsurları tarafından hastanelere kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan 13 yaşındaki Bayram Enes G. ile anne Ülkü G. Alaşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Hatice Serra G. ise ilçedeki özel bir hastanede tedavi altına alındı. 13 yaşındaki Bayram Enes Günlü'nün durumunun kritik olması üzerine Salihli Devlet Hastanesine sevk edildiği ancak burada da doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen çocuğun kurtarılamadığı öğrenildi.

Kazada yaralanan çocuk hastanede hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kazada yaralanan çocuk hastanede hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement