Kediyi Kurt Zanneden Koyunlar Korkudan Birbirini Ezdi: 14 Koyun Telef Oldu - Son Dakika
3. Sayfa

Kediyi Kurt Zanneden Koyunlar Korkudan Birbirini Ezdi: 14 Koyun Telef Oldu

Tunceli'de ağıla giren kediyi kurt zanneden koyunlar korkudan birbirini ezdi. Yaşanan izdiham sonrası 14 koyun telef oldu.

23.03.2018 12:21  Güncelleme: 20:14

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde ağıla giren kediyi kurt zannettiği tahmin edilen koyunlar bir birini ezdi, 14'ü telef oldu, 4'ü de yaralandı.

14 KOYUN TELEF OLDU, 4 KOYUN YARALANDI

Olay, ilçeye bağlı Payamdüzü köyünde bir ağılda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Mustafa Akpolat'a ait koyunların bulunduğu hayvan barınağına kedi girdi. Kediyi, kurt zannettiği tahmin edilen koyunlar, izdihama neden oldu.Bu nedenle altta ezilen 14 koyun telef oldu, 4 koyun ise yaralandı.

KOYUNLAR KORKUP BİRBİRLERİNİ EZDİ

Sabah durumu fark eden işletme sahibi Mustafa Akpolat ise durumu veteriner hekime bildirdi. Olay yerine gelen veteriner hekimler Cem Avcı ve Latif Çelik yaralı koyunların tedavisini ve telef olan koyunların ölüm sebepleri ile ilgili inceleme yaptı. Yapılan ilk incelemede koyunların kediden korkup birbirlerini ezdiği belirlendi.

YARALI KOYUNLARA TEDAVİ YAPILDI

Payamdüzü köyünden aldıkları vaka bilgisi üzerine bölgeye gittiklerini belirten Uzman Veteriner Hekim Cem Avcı;"Ağıl içinde 14 tane koyunun ölü olduğunu, 4 tane koyunun da yaralı olduğunu tespit ettik. Yaralı olan 4 koyunun tedavisini veteriner arkadaşla birlikte yaptık"dedi.

"KEDİDEN DOLAYI HAYVANLAR ÜRKÜP BİRBİRİNİ SIKIŞTIRDI"

Telef olan hayvanlarla ilgili bölgede inceleme yaptıklarını da aktaran Avcı," Sebep olarak içeriye bir kedinin girdiği, bu kediden dolayı da hayvanların ürküp bir birini sıkıştırdığını 14'nün telef olmasına sebep olduğu tespitinde bulunduk" diye bilgi verdi.

Kediyi Kurt Zanneden Koyunlar Korkudan Birbirini Ezdi: 14 Koyun Telef Oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kediyi Kurt Zanneden Koyunlar Korkudan Birbirini Ezdi: 14 Koyun Telef Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • BAYRAM: KEDİLERE ÖLÜÜÜÜMMM NE BU YA SEÇİMDE KEDİ DAM DA KEDİ HER YERDE KEDİ 4 6 Yanıtla
    Turkuaz: Sen ol yaratik 0 1
  • surrender: MALLAR KEDİ TARAFINDAN ALDATILMIŞ, KANDIRILMIŞ TELEF OLMUŞLAR. ÜZÜLDÜM DESEM YALLAAAANNNNN OLUR. 0 7 Yanıtla
  • Paris li Ahmet : Kedi sadece trafoya zarar vermiyor koyunlarda zarar veriyor. Kedidir kedi. İdam etmeyin yazık dır kediye. 4 1 Yanıtla
    Beş Beşlik: Suss Parisli Gavur Ahmet. Karışma Kedinin İşine. 2 1
  • Way bebe kurdun çakması bile can alio: Gülmekten öldüm kedinin gözlerinden herhalde korktular gece olduğu kesin 4 0 Yanıtla
  • Cemil: kedi trafodan çıktı şimdide koyunların yanına girmiş . Vah vaaaah . ne kediymiş be . 3 0 Yanıtla
  • Posavis : Bir dolandırıcılık ta posavis var ona Ne oldu bekle hükümet adamlar kaçsın 0 3 Yanıtla
  • Karaa: Koyunlarla sabah yapılan olağan toplantıda gece ahıla kedi girdiğini kendilerinin de kediyi kurt zannederek istemsizce birbirlerini ezdikleri bilgisi alınmış 1 1 Yanıtla
    Volkan : Akilli karaa kamera denen bi esya gelistirdiler senin haberin yok sanirim 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement