Kozan'da Darp Olayında İki Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kozan'da Darp Olayında İki Kişi Tutuklandı

26.02.2025 23:54

Kozan'da bir gencin darp edilmesiyle ilgili 2 kişi tutuklandı, 1 kişi adli kontrolle serbest bırakıldı.

Kozan'daki darp olayıyla ilgili 2 tutuklama

ADANA - Adana'nın Kozan ilçesinde bir gencin darbedilmesi olayıyla ilgili 2 kişi tutuklandı, 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İddiaya göre, 23 Şubat'ta bir evde K.Ş. isimli geç, 6-7 kişi tarafından tekme ve yumruklarla feci şekilde dövüldü. Olayla ilgili gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan şüphelilerden S.E., A.E. ve A.H., yürütülen soruşturma kapsamında yeniden yakalanarak adliyeye sevk edildi. 26 Şubat'ta adli makamlara çıkarılan şüphelilerden S.E. ve A.E. tutuklanırken, A.H.'nin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına hükmedildi.

Olay, 23 Şubat'ta ilçe merkezinde yaşanmış ve kamuoyunda geniş yankı uyandırmıştı. Şüphelilerin, mağdura yönelik darp eylemi nedeniyle yeniden gözaltına alındığı belirtilirken, soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan, 24 Şubat'ta Şevkiye Mahallesi'nde buluşan iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada Orhan Akçasu vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybetmişti. Kavganın Orhan Akçasu'nun, K.Ş.'nin dövüldüğü anları cep telefonuyla kaydedip, görüntüleri sosyal medyadan paylaşması nedeniyle çıktığı ortaya çıkmıştı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kozan'da Darp Olayında İki Kişi Tutuklandı - Son Dakika


Advertisement