Kuaför dükkanını önce silip sonra soyan titiz hırsız yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Kuaför dükkanını önce silip sonra soyan titiz hırsız yakalandı

Kuaför dükkanını önce silip sonra soyan titiz hırsız yakalandı Pencereden girdiği dükkanı 2 saate hem temizleyip hem de soyan titiz hırsız, yakalandıktan sonra tutuklandı Denizli'de kazağından kestiği parçayı maske yaptıktan sonra mutfaktan aldığı bezle dokunduğu her yeri en ince ayrıntısına...

03.11.2022 09:35  Güncelleme: 10:38

Kuaför dükkanını önce silip sonra soyan titiz hırsız yakalandı

Pencereden girdiği dükkanı 2 saate hem temizleyip hem de soyan titiz hırsız, yakalandıktan sonra tutuklandı

DENİZLİ - Denizli'de kazağından kestiği parçayı maske yaptıktan sonra mutfaktan aldığı bezle dokunduğu her yeri en ince ayrıntısına kadar silip 2 saat boyunca 4 poşet dolusu makyaj malzemesi çalan titiz hırsız, yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Pamukkale ilçesine bağlı Topraklık Mahallesi'nde yaklaşık 1 buçuk ay önce meydana gelen olayda; yakalanmamak için yüzünü boyayıp, kazağının kol kısmından kestiği parçayı maske yapan hırsız, açık olan pencereden içeri girdi. Mutfaktan eline aldığı bezle ilk başta dokunduğu pencereyi defalarca temizleyen hırsız, sonrasında içeri girerek 2 saat boyunca 4 poşet dolusu makyaj malzemesi çaldı. Dokunduğu her yeri en ince detayına kadar silen titiz hırsız, arkasında iz bırakmadan dükkandan ayrıldı.

Suç kaydı kabarık çıktı

Çalışanların dahi şok olduğu olay sonrası ekipler harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda şüphelinin Fahri B. olduğunu belirlendi. Yaklaşık 1 buçuk ay sonra şüpheli ekipler tarafından yakalanarak karakola getirildi. Burada ifadesi alınan ve sabıkasının kabarık olduğu öğrenilen Fahri B., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kuaför dükkanını önce silip sonra soyan titiz hırsız yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kuaför dükkanını önce silip sonra soyan titiz hırsız yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement