
Ankara'nın Keçiören ilçesinde 2 Temmuz günü yaşanan olay herkesi kahretti. Atapark Mahallesi'nde sokak arasında bisiklet süren 5. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Yiğit Cem Altınok, iki bina arasındaki otopark rampasından bisikletini sürdüğü sırada 13 metrelik istinat duvarından düşerek hayatını kaybetti. Yapılan incelemelerde bisikletin fren sisteminin arızalı olduğu tespit edildi.
Olayla ilgili konuşan anne Nazlıcan Aygün ise, bisikletin frenlerinin oğlunun arkadaşı K.U.Ç. (11) ve E.T.Ş. (12) tarafından bilinçli şekilde bozulduğunu iddia etti. Arkadaşlarının, Yiğit Cem'i bilerek öldürmek için böyle bir işe kalkıştıklarını ileri süren anne Aygün, söz konusu iki arkadaşa, onların ailelerine, olay yeriyle ilgili müteahhitlere ve belediye hakkında suç duyurusunda bulundu. Kasıt ve ihmaller yüzünden çocuğunun öldüğünü söyleyen anne Aygün, yetkililerden yardım isteyerek adalet arayışından vazgeçmeyeceğini söyledi.
Öte yandan Anne Aygün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, oğlunun mezarına bırakılan oyuncakların ve eşyaların çalındığını söyledi. Acılı anne, "Oğlumu cinayetten dolayı kaybettim ve mezarındaki eşyaları iki kere çaldılar. Bugün de oyuncaklarını çalmışlar. Lütfen gereğini yapın! Mezar hırsızları var!" diyerek yetkililere seslendi.

Son Dakika › 3.Sayfa › Küçük Yiğit Cem'i mezarında da rahat bırakmadılar! 'Oyuncaklar çalındı' iddiası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.