Küçükçekmece'de cinnet geçiren adam önce eşini sonra kendini vurdu - Son Dakika
3.Sayfa

Küçükçekmece'de cinnet geçiren adam önce eşini sonra kendini vurdu

İstanbul Küçükçekmece'de cinnet geçiren adam önce karısını sonra kendini vurdu. Binnaz Demir ve kocası Ömer Demir olay yerinde hayatını kaybetti. Olay, Akşam saatlerinde Küçükçekmece Fevzi Çakmak mahallesi şeref sokakta meydana geldi.

28.08.2023 22:25

Küçükçekmece'de cinnet geçiren adam önce eşini sonra kendini vurdu

İSTANBUL - İstanbul Küçükçekmece'de cinnet geçiren adam önce karısını sonra kendini vurdu. Binnaz Demir ve kocası Ömer Demir olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, Akşam saatlerinde Küçükçekmece Fevzi Çakmak mahallesi şeref sokakta meydana geldi. İddiaya göre, cinnet geçiren adam önce eşini sonra kendini silahla vurdu. Olayı duyan mahalle sakinleri polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay gerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. İlk müdahalelerini olay yerinde yapan sağlık ekipleri Binnaz Demir ve Ömer Demir'in hayatlarını kaybettiklerini belirledi. Çiftin 2 çocuğu olduğu öğrenildi. Çocuklarının olay sırasında evde olmadığı daha sonrasında olayı duyarak eve geldiği öğrenildi. Cenazeler incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polis olay ile ilgili çalışma başlattı.

Küçükçekmece\'de cinnet geçiren adam önce eşini sonra kendini vurdu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Küçükçekmece'de cinnet geçiren adam önce eşini sonra kendini vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement