Geçersiz kartla otobüse binmeye çalışan yolcu şoföre saldırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Geçersiz kartla otobüse binmeye çalışan yolcu şoföre saldırdı

Başkent'te geçersiz kartla otobüse binmek isteyen yolcu otobüs şoförünü darp etti. Saldırıya uğrayan şoför Fatih Karabacak, son zamanlarda geçersiz kart kullanımının arttığını söyleyerek, "Mansur Yavaş'tan buna bir çözüm bulmasını istiyoruz. Suçumuz günahımız yokken saldırıyorlar" dedi.

30.01.2021 15:33  Güncelleme: 10:03

Ankara'da Özel Halk Otobüsü şoförlüğü yapan Fatih Karabacak, Mamak-Batıkent seferini yaptığı sırada duraktan aldığı yolcunun "geçersiz kart" kullandığını görünce karta el koymak istedi. Bu sebepten yolcu ve Karabacak arasında tartışma yaşandı.

"İLK ÖNCE O BİZE SALDIRDI"

Yolcunun kendisine saldırdığını söyleyen Karabacak, "Mamak-Batıkent hattında çalışıyorum. Arkadaşı saat 5 civarında Boğaziçi köprüsünden aldım. 'Geçersiz kart' yani başkasına ait kartı kullandığını görünce el koymak istedim. Sonra arkadaşla tartıştık. Tartışmaya başladıktan sonra ben kartı alıp sol tarafa koydum. Daha sonra yolda kartını almak istedi. Arabayı durdurdum kavga etmeye başladık. Yapacağımız bir şey kalmadı. İlk önce o bize saldırdı" şeklinde konuştu.

Geçersiz kartla otobüse binmeyen çalışan yolcu şoförü darp etti

GEÇERSİZ KART KULLANIMI ARTTI

Geçersiz kart kullanımının son zamanlarda arttığını belirten otobüs şoförü, "Son zamanlarda bu geçersiz kart olayı çok fazla çoğaldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan buna bir çözüm bulmasını istiyoruz. Suçumuz günahımız yokken bize saldırmaya kalkıyorlar." ifadelerini kullandı.

Geçersiz kartla otobüse binmeye çalışan yolcu şoföre saldırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Geçersiz kartla otobüse binmeye çalışan yolcu şoföre saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement