Kurtlar korona dinlemedi! Sürü halinde gezdikleri kentte 6 ineği parçaladılar - Son Dakika
3.Sayfa

Kurtlar korona dinlemedi! Sürü halinde gezdikleri kentte 6 ineği parçaladılar

Ardahan'da çetin geçen kış aylarında zaman zaman sürü halinde görüntülenen kurtlar, hayvanlarını meraya salan Sefer Deli adlı çiftçinin 4 ineğini telef etti.

29.04.2020 10:35  Güncelleme: 13:01

Ardahan merkeze bağlı Köprücük köyünde yaşayan 65 yaşındaki Sefer Deli'nin 4 ineği kurtlar tarafından telef edilirken, 2 hayvanı da yaraladı.

İlkbaharın gelmesi ile birlikte hayvanlarını meraya salan Sefer Deli adlı çiftçi, 6 hayvandan 4'ünün 27 Nisan 2020 Pazartesi günü kurtlar tarafından yayla yolu mevkiinde parçalandığını, 2 hayvanın ise yaralı olarak kurtarıldığını söyledi.

HAYVANLARINI PARÇALANMIŞ HALDE BULDU

Hayvanlarını bulmak için yoğun bir arayış içerisine giren Sefer Deli, karanlık çökmesiyle aramasını sonlandırdı. Sabahın erken saatlerinde aramasını sürdüren Deli, yayla tarafındaki dağın yamacında hayvanlarını parçalanmış halde buldu.

Kurtlar korona dinlemedi! 65 yaşındaki çiftçinin 4 ineğini paramparça ettiler

KENDİLERİNE UZANACAK YARDIM ELİNİ BEKLİYOR

Özkan Karakaya'nın haberine göre; Dünyayı kasıp kavuran yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle 65 yaş üstünün dışarı çıkmasının yasak olduğu ülkemizde, 6 hayvanından 4'nü kurtlara kaptıran Sefer Deli adlı çiftçi, Ardahan Valiliği ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne konu ile ilgili dilekçe verdiklerini ve kendilerine uzanacak yardım elini beklediğini söyledi.

Kurtlar korona dinlemedi! 65 yaşındaki çiftçinin 4 ineğini paramparça ettiler

SÜRÜ HALİNDE GEZİYORLAR

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Ardahan'ın Damal ilçesinde aç kaldıkları tahmin edilen kurt sürüsü, Azerbaycan doğal gazını Türkiye ve Avrupa'ya taşıyan TANAP Doğal Gaz Boru Hattı güzergahında bulunan kompresörde görüntülenmişti.

Kurtlar korona dinlemedi! Sürü halinde gezdikleri kentte 6 ineği parçaladılar

Son Dakika 3.Sayfa Kurtlar korona dinlemedi! Sürü halinde gezdikleri kentte 6 ineği parçaladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • Dersim 62: Mhpliler karsilasin onlarin kahramanlari bunlar 31 31 Yanıtla
    İSO : Tam ama tam Bi kocaman MALSIN. 3 0
  • Med: Mhp li bunlar 24 18 Yanıtla
  • Zekat cihad: Malının zekatını verse böyle olmazdı!!! 9 24 Yanıtla
    Çiftçi: Sen hayatında kaç kere zekat verdinde konuşuyorsun karaktersiz. Biz o hayvanları otlatırken teröristi, çığ, yırtıcı hayvanlar ve karakış altında tehlike içinde bakıyoruz. Allahın yaratmış olduğu aç bir hayvanın karnını doyurmak için başka bir hayvanı yemesinin zekatla ne alakası var sen gelde buralara 1 gün çobanlık yapta görelim seni o zaman anlarsın kimin kime zekat vermesi gerektiğini anlarsın. 15 4 Bos: Boş adamsiniz 9 4
  • Adminduysesimi: Kurtlar Corana Dinlemedi nasıl bir başlıktır Allahım milletle dalgamı geçiyorsunuz ?? Daha sizi takip etmeyeceğim haberleriniz ve başlıkları kapak tadı verdi 24 2 Yanıtla
  • Erten er: Milli parklar zararı karşılamalı.birini vursalar.cezayı yazarlar milletin şucu ne 22 3 Yanıtla
    G: Dogru tespit 8 2
  • Herin: Kurtlara bir türlü laf anlatamadık,hep aç gözluluk yapıyorlar oğlum ihtiyacınız kadar yiyin böyle katliam yaparsanız basına manşet olur, Avcı iken av olursunuz! 17 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement