Maçka parkında 2 grup arasında alkol şişeleriyle kavga: 2 yaralı, 2 gözaltı - Son Dakika
3.Sayfa

Maçka parkında 2 grup arasında alkol şişeleriyle kavga: 2 yaralı, 2 gözaltı

Geçtiğimiz günlerde bir sağlık çalışanının çıkan kavgada boğazının kesilmesiyle gündeme gelen Şişli'deki Maçka Parkı'nda dün gece yine olay yaşandı. Parktaki 2 grup henüz bilinmeyen bir sebeple kavga etti, olayda 2 kişi yaralandı.

13.06.2020 03:56  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maçka Demokrasi Parkında, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Gruplar alkol şişleriyle birbirlerine vurdu. Kavgada 2 kişi yaralandı, 2 kişi de gözaltına alındı.

Olay, saat 02.30 sularına Şişli Maçka Demokrasi Parkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, parkta bulunan iki grup arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle 2 grup arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada iki grup birbirlerine alkol şişeleriyle vurmaya başladı. Kavgada ismi henüz öğrenilemeyen iki kişi kafasından aldığı darbelerle yaralandı. Yaralılar yere yığılırken, saldırganlar kaçmaya başladı.

Maçka parkında 2 grup arasında alkol şişeleriyle kavga: 2 yaralı, 2 gözaltı

2 YARALI 2 GÖZALTI

Yaralılara ilk müdahaleyi o sırada parkta bulunan sağlıkçı müdahale etti. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri müdahalenin ardından yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı. Gözaltına alınan 2 kişi, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, saldırganların yakalaması için ekipler çalışma başlattı.

Maçka parkında 2 grup arasında alkol şişeleriyle kavga: 2 yaralı, 2 gözaltı

AMBULANSTA YARALININ YANINA BİNMEK İSTEDİ

Öte yandan yaralılardan birinin arkadaşı olduğunu belirten bir kişi, sağlık çalışanı olduğunu ambulansa binmek istediğini söyledi. Bir süre direnen şahıs polis ekipleri tarafından ikna edilerek, uzaklaştırıldı.

Yaralılara müdahale ettiğini ve sağlık çalışanı olduğunu belirten Yusuf Yıldırım, "Ben olayı gördüm, müdahale ettim. Sağlıkçıydım, ayırmaya kalktığımda boynuma darbe yedim zaten. Polis arkadaşları çağırdım. İlk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye yolladık. Olay bakışmadan çıktı, sonra birbirlerine şişe ile daldılar, sarhoş kafayla" dedi.

Maçka parkında 2 grup arasında alkol şişeleriyle kavga: 2 yaralı, 2 gözaltı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Maçka parkında 2 grup arasında alkol şişeleriyle kavga: 2 yaralı, 2 gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • A.DRN: ALKOL KÖTÜLÜKLERİN ANASI VE BELASIDIR. 4 0 Yanıtla
  • Salih Öztürk: Herkese açık sosyal alanlarda alkol içilmesi ne kadar doğru bunu tartışmak gerek. Şimdi Alkol kullanan kişiler özgürlükten bahsedecekler. Tamam da ailesiyle, çocuklarıyla parka gidenlerin özgürlüğü ne olacak. Belki siz alkol alıp sarhoş olmadan kalkıp evinize gidiyor olabilirsiniz ama ya "içmesini bilmeyenler" diye tabir edilenler ne olacak. Bir de tasmasız köpek gezdirmek yasak olduğu halde ki parkın bir çok yerinde yazar bu) köpeklerin her yerde koşuşturması var. 1 0 Yanıtla
  • hıdır diker: tüüühhh üzüldüm heç ölen olmamış . 0 0 Yanıtla

Advertisement