Malatya'da ağır hasarlı bina artçı depremde çöktü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Malatya'da ağır hasarlı bina artçı depremde çöktü

09.03.2023 23:29  Güncelleme: 23:34

Malatya'da ağır hasarlı bina artçı depremde çöktü Malatya'da Adıyaman merkezli meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depremde ağır hasarlı bir bina çöktü.

Malatya'da ağır hasarlı bina artçı depremde çöktü

MALATYA - Malatya'da Adıyaman merkezli meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depremde ağır hasarlı bir bina çöktü.

Malatya kent merkezi Fuzuli caddesinde Adıyaman- Sincik merkezli 21.55'te meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremde ağır hasarlı olan ve bir bölümü daha önce yıkılan 4 katlı bir bina çöktü. Çökme sonrası olay yerine çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi.

Ekipler tarafından yaklaşık 30 dakika gerçekleştirilen çalışmalarda enkaz altında kalan herhangi kimsenin olmadığı belirlenirken Vali Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan olay yerine gelerek bilgi aldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Malatya'da ağır hasarlı bina artçı depremde çöktü - Son Dakika


Advertisement