Malatya'da, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ile 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine kısa bir süre kala emniyet yetkilileri harekete geçti.
14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ile 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine kısa bir süre kala Malatya polisi alarma geçti. İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'in katılımlarıyla, seçimi güvenlik tedbirleri konulu toplantı gerçekleştirildi.
Toplantıya İl Emniyet Müdür Yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürleri, Şube Müdürlerinin yanı sıra rütbeli personelin katılırken, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere yönelik hazırlıklar gözden geçirildi. - MALATYA
Son Dakika › 3.Sayfa › Malatya'da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.