Mardin'deki feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Mardin'deki feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde meydana gelen tır ile otomobilin çarpıştığı kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.

08.04.2024 01:40  Güncelleme: 01:41

Mardin'in Nusaybin'e ilçesinde tır ile otomobilin çarpıştığı kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaza, Uluslararası İpekyolu mevkiinde meydana geldi. Seyir halinde olan tır ile lüks otomobil çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada 3 yaşındaki Şerzan Botan A. hayatını kaybederken, Mehmet Esir A., Helin A., Berivan A. ve Alan Berken A. yaralandı.

YARALILARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne, ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

3 yaşındaki çocuğun can verdiği feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Mardin\'deki feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Mardin'deki feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • NURETTİN AVGIN: Kaza yapan araç diğer siyah otomobili sollamaya çalışırken orta refüje çarpıyor. Savrularak karşı şeride geçiyor. Karşıdan gelen tırla çarpışmamak için sola kırmış ama olmamış. Tır 1-2 saniye geride olsaydı belki kurtarabilirdi. Geçmiş olsun. 2 0 Yanıtla
  • Ferrari Enzo: Bu aralar Mercedes E kasalar çok kaza yapıyor, bu kadar E kasa mercedesin ortalıkta dolanması ve kazya karışması Tr de garip. Burası ne Gürcistan ne de Arnavutluk. 0 1 Yanıtla

Advertisement