Muğla'nın Milas ilçesinde trafo patladı, yangın hızlı müdahale ile söndürüldü - Son Dakika
3.Sayfa

Muğla'nın Milas ilçesinde trafo patladı, yangın hızlı müdahale ile söndürüldü

Muğla\'nın Milas ilçesinde trafo patladı, yangın hızlı müdahale ile söndürüldü

Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan bir elektrik trafosu, bilinmeyen bir nedenle patladı. Patlama sonucunda çıkan yangına itfaiye ekipleri hızlı bir şekilde müdahale ederek yangını söndürdü. ADM Elektrik ekipleri ise güvenlik önlemlerini alırken, olay sonrasında kısmi elektrik kesintisi yaşandı. Patlamanın sebebi ise elektrik dağıtım şirketi tarafından araştırılıyor.

23.01.2024 22:17  Güncelleme: 22:18

Muğla'nın Milas ilçesinde bir anda patlayan trafo alevlere teslim olurken, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü.

Olay, Milas ilçesi Emek Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sokak üzerinde bulunan elektrik trafosu, henüz bilinmeyen bir nedenle patladı. Trafo, patlamayla beraber alevlere teslim olurken, patlama sesini duyan mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve ADM Elektrik ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek kısa sürede söndürdü. ADM ekipleri ise trafoda güvenlik önlemlerini alırken, olay sonrasında kısmi elektrik kesintisi yaşandı. Elektrik dağıtım şirketi ekipleri, patlamanın sebebinin bulunması için çalışma başlattı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Muğla'nın Milas ilçesinde trafo patladı, yangın hızlı müdahale ile söndürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement