Mültecileri Taşıyan Otobüsle Otomobil Çarpıştı: 4 Ölü, 30 Yaralı (3) - Son Dakika
3.Sayfa

Mültecileri Taşıyan Otobüsle Otomobil Çarpıştı: 4 Ölü, 30 Yaralı (3)

Mültecileri Taşıyan Otobüsle Otomobil Çarpıştı: 4 Ölü, 30 Yaralı (3)

Ölen 2 KİŞİ BAYRAMİÇ'TE DEFNEDİLDİ Çanakkale'de sığınmacıları taşıyan otobüs ile karşılıklı çarpışan otomobilde yaşamını yitiren sürücü 45 yaşındaki Mehmet Çakır ile yengesi 30 yaşındaki Sevil Çakır'ın cenazeleri, Bayramiç'in Külcüler Köyü'nden kaldırıldı.

08.01.2016 18:25

Ölen 2 KİŞİ BAYRAMİÇ'TE DEFNEDİLDİ

Çanakkale'de sığınmacıları taşıyan otobüs ile karşılıklı çarpışan otomobilde yaşamını yitiren sürücü 45 yaşındaki Mehmet Çakır ile yengesi 30 yaşındaki Sevil Çakır'ın cenazeleri, Bayramiç'in Külcüler Köyü'nden kaldırıldı. İkindide kılınan namazın ardından yaşamını yitirenler, köy mezarlığında toprağa verildi.

ÖLEN KADIN HAMİLEYDİ

Sevil Çakır'ın 10 ay önce Azerbaycan'dan gelerek aynı kazada yaralanan 38 yaşındaki Ramazan Çakır ile evlendiği ve 1.5 aylık hamile olduğu öğrenildi. Kazada ağır yaralanan Ramazan Çakır'ın ise Çanakkale Devlet Hastanesinde yoğun bakımda olduğu ve hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi.

SURİYELİ KADIN YÜREK YAKTI

Kaçak göçmenleri taşıyan otobüste yaşamını yitiren 2'si çocuk 4 Suriyeli için Bayramiç Devlet Hastanesi önünde adı açıklanmayan 25 yaşlarındaki Suriyeli bir kadın ise hıçkıra hıçkıra ağlayarak feryat etti. Kadının kazada annesi, ablası ve yeğenlerini yitirdiği öğrenildi. Jandarma yakınlarını görmek isteyen kadına, cenazeleri tek tek gösterdi. Fenalaşan kadın, Bayramiç Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. - Cenazeleri

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Mültecileri Taşıyan Otobüsle Otomobil Çarpıştı: 4 Ölü, 30 Yaralı (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement