Muş'un Varto Müftülüğü tarafından 'Kudüs ve Kudüs'ü anlamak' konulu konferans düzenlendi - Son Dakika
3.Sayfa

Muş'un Varto Müftülüğü tarafından 'Kudüs ve Kudüs'ü anlamak' konulu konferans düzenlendi

Muş\'un Varto Müftülüğü tarafından \'Kudüs ve Kudüs\'ü anlamak\' konulu konferans düzenlendi

Muş'un Varto ilçesinde, Varto Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferans, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Konferansta, Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Türkiye'nin Filistin'e destek verdiğini ve Müslümanların birlik olması gerektiğini vurguladı. Konferans, Varto Kız Kur'an Kursu öğrencileri ve 4-6 yaş grubu kursiyerlerin gösterisiyle sona erdi.

04.01.2024 17:54  Güncelleme: 17:55

Muş'un Varto Müftülüğünce "Kudüs ve Kudüs'ü anlamak" konulu konferans düzenlendi.

Varto Kültür Merkezinde düzenlenen konferans, saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı'nın okunması ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, yaptığı konuşmada, "Bu kanayan Filistin yarasını, bu katliamı, bu soykırıma dur diyecek tek bir devlet vardır. O da Türkiye Cumhuriyeti Devleti'dir, Türk ordusudur ve Müslüman millet biziz. Bunu herkes bilmelidir. Ayak seslerimiz yavaş yavaş duyulmaya başlandı. O küffarın tek olduğu gibi inşallah Müslümanlarda Türkiye'nin öncülüğünde tek bir millet olarak hareket ettiği zaman göreceksiniz bir tane Filistinlinin burnu kanamaz" dedi.

Varto Kız Kur'an Kursu öğrencileri ile 4-6 yaş grubu kursiyerlerin gösterisinin ardından konferans son buldu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Muş'un Varto Müftülüğü tarafından 'Kudüs ve Kudüs'ü anlamak' konulu konferans düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement