Öğrencileri Taşıyan Pat Pat Devrildi: 1 Ölü 5 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Öğrencileri Taşıyan Pat Pat Devrildi: 1 Ölü 5 Yaralı

Öğrencileri taşıyan pat pat devrildi: 1 ölü 5 yaralıKASTAMONU - Kastamonu'nun İnebolu ilçesine bağlı Kabalar Köyü'nde TEOG tercihini yapmak için okula giden öğrencilerin bulunduğu patpat adı verilen tarım aracı devrildi.

17.07.2017 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öğrencileri taşıyan pat pat devrildi: 1 ölü 5 yaralı

KASTAMONU - Kastamonu'nun İnebolu ilçesine bağlı Kabalar Köyü'nde TEOG tercihini yapmak için okula giden öğrencilerin bulunduğu patpat adı verilen tarım aracı devrildi. Kazada 1 öğrenci öldü, 2'si öğrenci 5 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Küre'nin Güllüce ve Topçu Köyü'nde öğrencileri ve velilerini TEOG tercihlerini yapmak üzere Kabalar İlköğretim Okulu'na getiren Naim Çakal yönetimindeki patpat, freninin boşalması nedeniyle devrildi. Devrilen aracın altında kalan 14 yaşındaki Aysel Aksoy olay yerinde yaşamını yitirirken araçta bulunan 14 yaşlarındaki Sinem Karagöz ve Nursel Aksoy, Selma Aksoy(38), Ali Aksoyile sürücü Naim Çakal yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile İnebolu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan 2'si Kastamonu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öğrencileri Taşıyan Pat Pat Devrildi: 1 Ölü 5 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Öğrencileri Taşıyan Pat Pat Devrildi: 1 Ölü 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement