Yolun Karşısına Geçerken Okul Servisinin Altında Kalan Yaya Hayatını Kaybetti - Son Dakika
3. Sayfa

Yolun Karşısına Geçerken Okul Servisinin Altında Kalan Yaya Hayatını Kaybetti

İzmir'den Eskişehir'e bir yakınını ziyarete giden vatandaş, yolun karşısına geçmek isterken okul servisinin altında kalarak hayatını kaybetti. Servis şoförü gözaltına alındı.

12.09.2017 06:14  Güncelleme: 09:24

Eskişehir'de çevre yolunun karşı tarafına geçmek isteyen 45 yaşındaki Murat Usul'a, içerisinde sadece sürücünün bulunduğu okul servis minibüsü çarptı. Usul, kaza yerinde öldü.

KARŞIYA GEÇERKEN MİNİBÜSÜN ALTINDA KALDI

Kaza, saat 01.00 sıralarında Gündoğdu Mahallesi çevre yolu Muharip Hava Kuvveti Komutanlığı yakınında meydana geldi. İzmir'den Eskişehir'e bir yakınını ziyarete geldiği belirtilen Murat Usul'a, çevre yolunda karşıya geçmek isterken Bülent Güngör yönetimindeki okul servis aracı olarak da kullanılan minibüs çarptı. Usul, kaza yerinde öldü.

MİNİBÜS ŞOFÖRÜ GÖZALTINA ALINDI

Murat Usul'un cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, minibüs şoförü Bülent Güngör'ü gözaltına aldı, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yolun Karşısına Geçerken Okul Servisinin Altında Kalan Yaya Hayatını Kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Yolun Karşısına Geçerken Okul Servisinin Altında Kalan Yaya Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement