Osmaniye'de Ruhsatsız Pompalı Tüfekle Havaya Ateş Açan 2 Kişi Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Osmaniye'de Ruhsatsız Pompalı Tüfekle Havaya Ateş Açan 2 Kişi Yakalandı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Osmaniye\'de Ruhsatsız Pompalı Tüfekle Havaya Ateş Açan 2 Kişi Yakalandı
 Güncelleme: 

Osmaniye'de ruhsatsız pompalı tüfekle rastgele havaya ateş açarak, bu anları sosyal medya hesaplarından paylaşan 2 kişi, polis tarafından yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sanal devriye sırasında şahısların kimliklerini belirleyerek baskın düzenledi ve suç aleti olan ruhsatsız pompalı tüfeği ele geçirdi. İki şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Osmaniye'de ruhsatsız pompalı tüfekle rastgele havaya ateş açarak, bu anları sosyal medya hesaplarından paylaşan 2 kişi, silahlarıyla birlikte polis tarafından yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan sanal devriyede, Rauf Bey Mahallesi'nde rastgele havaya ateş açarak kaçan, korku ve paniğe neden olan, bu anları sosyal medya hesaplarından paylaşan şahıslara yönelik çalışma başlatıldı. Kimlikleri belirlenen Ö.C.S. (18) ve M.A.T. (18), adreslerine düzenlenen baskınlar sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Adreste yapılan aramada ise suç aleti ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi.

İki şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Advertisement