Otobüste yolcular yumruk yumruğa birbirine girdi - Son Dakika
Son Dakika Logo
3. Sayfa

Otobüste yolcular yumruk yumruğa birbirine girdi

Otobüste yolcular yumruk yumruğa birbirine girdi
01.06.2019 13:45

Adıyaman'da belediye halk otobüsünde yolcular yumruk yumruğa birbirine girdi.

Adıyaman'da belediye halk otobüsünde yolcular yumruk yumruğa birbirine girdi.

Adıyaman Atatürk Bulvarı üzerinde ilerleyen belediye halk otobüsüne binen ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaman kartı olmadığını söyleyerek sürücüden kart basmasını istedi. Sürücü başka bir yolcudan kart almasını istedi. Şahıs sürücüyle sözlü tartışmaya girdi.

Daha sonra diğer yolculardan bir kişi sürücünün haklı olduğunu söyleyince, bu kez şahıs o yolcuyla tartıştı. Sözlü tartışma büyüyünce araya diğer yolcular girdi. Tartışan iki yolcunun sözlü tartışması yumruk yumruğa kavgaya dönüştü. Otobüs içerisinde bulunan çocukların korkulu gözlerle izlediği kavgadan anne çocuklarını uzaklaştırdı. Diğer yolcuların araya girdiği kavganın ayrılmasından sonra sürücü polisi arayarak durumu bildirdi. Sürücü polisi ararken, kavga eden yolcu sürücüyü polisi aramaması konusunda tehdit etti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Otobüste yolcular yumruk yumruğa birbirine girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • semsur:
    mevcut belediye başkan Dr. Süleyman kılıç kesin talimatı şoförlere hiç bir vatandaşın kartı parası olmadan otobüse almayın gerekirse otobüsten atın kesin emri ve talimatı. Hüsrev başkanın talimatı neydi şoförlere benim Halkımı vatandaşımı kesinlikle yolda bırakmı yacaksınzı gece gündüz Adıyaman halkına hizmet edeceksiniz. 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement