Otomobilde bulunan ceset soruşturmasında 3 kişi tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Otomobilde bulunan ceset soruşturmasında 3 kişi tutuklandı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bir otomobilde bulunan ve bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edilen Cebrail Daşçı cinayetiyle ilgili olarak gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı. İhbar sonrası olay yerine gelen ekipler, otomobildeki Daşçı'nın hayatını kaybettiğini belirledi. İncelemede, Daşçı'nın vücudunda kesici alet yaraları tespit edildi. Soruşturma devam ediyor.

05.07.2023 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otomobilde bulunan ceset soruşturmasında 3 kişi tutuklandı

DİYARBAKIR - Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde ihbar sonrası bir otomobilde bulunup, bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edilen Cebrail Daşçı cinayetinde gözaltına alından 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

3 Temmuz'da Talaytepe Mahallesi Sultan Sasa Bulvarı'na park edilen 01 CTP 37 plakalı otomobilde bir yaralı olduğunu belirten 2 kişi, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi.

Bölgeye geçen ekipler, araçtaki Cebrail Daşçı'nın hayatını kaybettiğini belirledi. İncelemede, Daşçı'nın vücudunda kesici alet yaraları tespit edildi.

Bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen Daşçı'nın cenazesi, otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığına götürüldü. Polis, ihbarı yapan ve otomobilde bulunan Mehmet E. ile Mücahit E.'yi gözaltına alındı.

Devam eden soruşturma çerçevesinde Cihan E. ile Mehmet Nuri E.'de gözaltına aldı. Emniyet işlemleri tamamlanan 4 şüpheli adliye sevk edildi.

Şüphelilerden Mehmet E., Cihan E. ve Mehmet Nuri E. tutuklandı, Mücahit E. ise adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Otomobilde bulunan ceset soruşturmasında 3 kişi tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Otomobilde bulunan ceset soruşturmasında 3 kişi tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement