Pakistan'daki Saldırıda Baba ve Oğlu Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Pakistan'daki Saldırıda Baba ve Oğlu Hayatını Kaybetti

Pakistan\'daki Saldırıda Baba ve Oğlu Hayatını Kaybetti
24.11.2018 16:39

Pakistan’nın Karaçi şehrinde dün Çin Konsolosluğu’nda meydana gelen saldırıda öldürenler arasında bir baba ve oğlunun olduğu öğrenildi.

Pakistan'nın Karaçi şehrinde dün Çin Konsolosluğu'nda meydana gelen saldırıda öldürenler arasında bir baba ve oğlunun olduğu öğrenildi.

Pakistan'nın Karaçi kentinde dün Çin Konsolosluğu'na düzenlenen saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti. Bugün ise öldürülenler arasında bir baba ve oğlunun da olduğu öğrenildi. Saldırı sırasında çıkan silahlı çatışma esnasında olay yerinde bulunan Niaz Muhammad (55) ile oğlu Zahir Shah (25) öldürüldü.

Hayatını kaybeden baba ve oğul için Ketta kentinin doğusunda cenaze töreni düzenlendi. Törene çok sayıda kişi katıldı.

Belucistan eyaletinin Ketta kentinde yaşayan Peştunlardan olan Niaz Muhammed ve oğlu Zahir Shah'ın 10 yıldan uzun bir süredir Çin ile giyim sektörü üzerine çalıştığı ve vize almak için konsolosluğa gittikleri sırada saldırının yaşandığı öğrenildi.

Cuma günü düzenlenen saldırıda güvenlik güçleri ile saldırganlar arasında çıkan çatışmada 2 polis memuru da hayatını kaybetmiş, saldırganlar ise öldürülmüştü. - KARAÇİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Pakistan'daki Saldırıda Baba ve Oğlu Hayatını Kaybetti - Son Dakika


Advertisement