Pendik'teki otel yangınında can kaybı 3'e yükseldi! Otel yetkilileri ve işletmecileri adliyeye sevk edildi - Son Dakika
3.Sayfa

Pendik'teki otel yangınında can kaybı 3'e yükseldi! Otel yetkilileri ve işletmecileri adliyeye sevk edildi

Pendik'te geçtiğimiz cuma günü bir otelde çıkan yangında 2 kişi yaşamını yitirmiş, 3 kişi de yaralanmıştı. Yangın sebebiyle yaşamını yitirenlerin sayısı 3'e yükselirken, otelin yetkilileri ve işletmecileri olan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

27.03.2023 14:39  Güncelleme: 15:16

Pendik'te geçtiğimiz cuma günü sabah saatlerinde 7 katlı bir otelin 5. katında yangın çıktı. Kısa sürede tüm oteli saran yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı. Alınan son bilgilere göre otel yangınında hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi.

Pendik'te otel yangınında ölü sayısı 3'e yükseldi! Otel yetkilileri ve işletmecileri adliyeye sevk edildi

YANGININ SEBEBİ BELLİ OLDU

Otelde çıkan yangına ilişkin yapılan çalışmalarda alınan ön rapora göre, otelin bodrum katında bulunan bir elektrikli sobanın kumaşı tutuşturmasından dolayı yangının çıktığı öğrenildi.

Pendik'te otel yangınında ölü sayısı 3'e yükseldi! Otel yetkilileri ve işletmecileri adliyeye sevk edildi

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

T.Ü., İ.D., ve F.C.'nin hayatını kaybettiği otel yangınına ilişkin polis ekipleri tarafından otelin yetkilileri ve işletmecileri gözaltına alındı. Otelin şirket ortağı C.S., otel işletmecileri H.S., M.S., S.S. ve otel çalışanı A.A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Pendik\'teki otel yangınında can kaybı 3\'e yükseldi! Otel yetkilileri ve işletmecileri adliyeye sevk edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Pendik'teki otel yangınında can kaybı 3'e yükseldi! Otel yetkilileri ve işletmecileri adliyeye sevk edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement