Kaçırılmaktan korkup rögara giren seyyar satıcı, 1 kilometre yürüdükten sonra kokudan fenalaşıp yardım istedi - Son Dakika
3.Sayfa

Kaçırılmaktan korkup rögara giren seyyar satıcı, 1 kilometre yürüdükten sonra kokudan fenalaşıp yardım istedi

Rize'de bir seyyar satıcı, kaçırılmaktan korkup gizlenmek için girdiği yağmur suyu kanalında kokudan etkilenerek yardım istemişti. Fark edilip kurtarılan seyyar satıcı'nın kanalda yaklaşık 1 kilometre ilerlediği ortaya çıktı. Polis, olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.

15.10.2020 12:49  Güncelleme: 18:32

Rize'de Piriçelebi Mahallesi'nde dün akşam meydana gelen olayda, 3 arkadaşı ile tartışan seyyar satıcı E.D, kaçırılıp öldürüleceğini düşünerek kaçtığı dere yatağından rögara girerek saklandı. Kanaldan ilerleyip denizden çıkmayı amaçlayan E.D, bir süre sonra koku nedeniyle kendisini kötü hissetmeye başladı. E.D, Cumhuriyet Caddesi'nde bir rögar kapağını yumruklayarak yardım istedi. Sesleri duyan kestane satıcısının ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri, rögarın kapağını açıp E.D'yi çıkardı. E.D, ambulansla Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

YAĞMUR SUYU KANALINDA 1 KİLOMETRE İLERLEMİŞ

E.D'nin 1.5 metre yüksekliğinde ve 1 metre genişliğindeki yağmur suyu kanalında yaklaşık olarak 1 kilometre ilerlediği belirtildi. Tedavisinin ardından polislere ifade veren E.D, arkadaşlarının kendisine bir şey yapmasından korktuğunu, bu nedenle kaçarak en yakındaki kanala girdiğini söyledi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polisler E.D'nin ifadesi doğrultusunda, 3 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki sorgularının sürdüğü bildirildi. Durumu ekiplere bildiren Mustafa Beşiktepe ise o anları anlattı.

"SABAHA KADAR KORKUDAN UYUYAMADIM"

Birisinin imdat diye bağırdığını belirten Beşiktepe, "Gittim, baktım, içeride biri vardı. 'Kaçırdılar beni kurtarın' diyordu. Hemen polis aradım. Sonra ekipler geldi ve adamı çıkardılar. Ben sabaha kadar korkudan uyuyamadım" dedi.

Kaçırılmaktan korkup rögara giren seyyar satıcı, 1 kilometre yürüdükten sonra kokudan fenalaşıp yardım istedi
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kaçırılmaktan korkup rögara giren seyyar satıcı, 1 kilometre yürüdükten sonra kokudan fenalaşıp yardım istedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement