Sahte pasaportuyla yakalanan suç örgütü lideri göç idaresini karıştırdı - Son Dakika
3. Sayfa

Sahte pasaportuyla yakalanan suç örgütü lideri göç idaresini karıştırdı

Sahte pasaportuyla yakalanan suç örgütü lideri göç idaresini karıştırdı Rusya'ya geri gitmek istemeyen suç örgütü lideri için göç idaresine özel harekat ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi İzmir'de sahte pasaportla yakalanan ve sınır dışı edilmek üzere Kocaeli'ne getirilen Azeri suç örgütü...

06.11.2022 17:21  Güncelleme: 17:39

Sahte pasaportuyla yakalanan suç örgütü lideri göç idaresini karıştırdı

Rusya'ya geri gitmek istemeyen suç örgütü lideri için göç idaresine özel harekat ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi

KOCAELİ - İzmir'de sahte pasaportla yakalanan ve sınır dışı edilmek üzere Kocaeli'ne getirilen Azeri suç örgütü lideri Hacıyev İlqam Zilqam, Rusya'ya gönderileceğini iddia ederek olay çıkardı. Bölgeye özel harekat polisleri ile çevik kuvvet sevk edildi. Azeri suç örgütü liderinin Azerbaycan'a sınır dışı edileceği öğrenildi.

Azeri suç örgütü lideri Hacıyev İlqam Zilqam, sahte pasaportla İzmir'de yakalandı. Ardından, sınır dışı edilmek üzere Kocaeli İl Göç İdaresi'ne sevk edildi. Rusya'ya sınır dışı edileceğini ileri süren Zilqam, Kocaeli İl Göç İdaresi'nde olay çıkardı. Yaşanan karışıklığın üzerine çok sayıda çevik kuvvetin yanı sıra özel harekat ekipleri de bölgeye sevk edildi. Şahsın Rusya'da infazının bulunduğu ve bu sebeple oraya gönderilmek istemediği ortaya çıktı. Bölgeye aynı zamanda Kocaeli Vali Yardımcıları ile il Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu'da geldi. Yapılan görüşmelerin ardından, yetkililer Hacıyev İlqam Zilqam'a Azerbaycan'a gönderileceği söyledi.

Şahsın, Azerbaycan'a sınır dışı edileceği öğrenildi.

Sahte pasaportuyla yakalanan suç örgütü lideri göç idaresini karıştırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Sahte pasaportuyla yakalanan suç örgütü lideri göç idaresini karıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement