Okul penceresinden düşen 13 yaşındaki kız, kurtarılamadı - Son Dakika
3.Sayfa

Okul penceresinden düşen 13 yaşındaki kız, kurtarılamadı

Okul penceresinden düşen 13 yaşındaki kız, kurtarılamadı

Samsun'da Canik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu'nda öğrenim gören 13 yaşındaki bir kız öğrenci, okulun 3. katındaki pencereden düşerek hayatını kaybetti. Olayın ardından cenaze töreni düzenlendi.

04.04.2024 15:01  Güncelleme: 15:03

Samsun'da Canik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu'nda öğrenim gören 13 yaşındaki Şevval Sürer, okulun 3'ncü kattaki penceresinden düşerek can verdi.

Olay, Canik ilçesi Kuzeyyıldızı Mahallesi'nde bulunan Canik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu'nda meydana geldi. Ortaokul 7. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Şevval Sürer, okulun 3'ncü katının penceresinden yere düştü. Ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan kız çocuğu, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Okul penceresinden düşen 13 yaşındaki Şevval, hayatını kaybetti

CENAZESİ GÖZYAŞLARI İÇİNDE DEFNEDİLDİ

Geçen yıl hafız olduğu öğrenilen Şevval Sürer'in ölüm haberi ailesini, yakınlarını ve arkadaşlarını gözyaşlarına boğdu. Sürer'in cenazesi, Canik Merkez Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'nın yanı sıra Sürer ailesi, yakınları ve Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Okul penceresinden düşen 13 yaşındaki Şevval, hayatını kaybetti
Okul penceresinden düşen 13 yaşındaki Şevval, hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Okul penceresinden düşen 13 yaşındaki kız, kurtarılamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • DORUĞUN GERZESİ: Allah rahmet etsin. Geride kalanlara sabır dilerim. 28 1 Yanıtla
  • Nurullah Yiğit: ALLAH CC RAHMET EYLESİN MEKANI FİRDEVS-İ ALÂ CENNETLERİ OLSUN ???? 14 0 Yanıtla
  • Mehmet İşlek: Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun İnşallah Maalesef çoğu okullarda pencereler de demir korkuluk bulunmuyor keşke bütün okullarda önlem alınsa da böyle acılar yaşanmasa. Sonuçta çocuk bunlar şakalaşmak isterken arkadaşını itme ihtimali çok yüksek… 3 0 Yanıtla

Advertisement