Mahalleliden torbacılara dayak! O anları kayda alıp itiraf ettirdiler - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Mahalleliden torbacılara dayak! O anları kayda alıp itiraf ettirdiler

27.02.2023 09:36  Güncelleme: 10:37

Okmeydanı'nda torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcıları, mahalleli tarafından darbedildi. O anları kaydeden şahıslar, torbacılara suçlarını itiraf ettirirken çıkan binlerce lira ile satışa uyuşturucuları ise polise teslim etti.

Dün saat 17.00 sıralarında Şişli Mahmut Şevket Paşa Mahallesi'nde iddiaya göre akşamüstü iki şahıs sokak üzerinde uyuşturucu madde satmak istedi.

TOPLANIP DARBETTİLER

Bunu fark eden mahalleli, iki şahsı yakaladıktan sonra tekme ve yumruklarla darbetti. Yüzü kanlar içinde kalan iki şahıs mahalleli tarafından konuşturularak uyuşturucu sattıklarını itiraf etti.

O ANLAR KAMERADA

Şahısları üstlerinden ise uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği düşünülen binlerce lira ve 6 paket satışa hazır eroin maddesi ele geçirildi. Şahıslar ardından ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mahalleliden torbacılara dayak! O anları kayda alıp itiraf ettirdiler - Son Dakika


Advertisement