Şişli'deki yol verme kavgası kanlı bitti: 2 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Şişli'deki yol verme kavgası kanlı bitti: 2 yaralı

Şişli'deki yol verme kavgası kanlı bitti: 2 yaralı Yol verme kavgasında silahına sarılan sürücünün açtığı ateş sonucu yoldan geçen bir kadın ile kurye vuruldu Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi Tartışma anları ise kameraya yansıdıİSTANBUL Şişli'de hafif...

30.12.2022 16:16  Güncelleme: 17:27

Şişli'deki yol verme kavgası kanlı bitti: 2 yaralı

Yol verme kavgasında silahına sarılan sürücünün açtığı ateş sonucu yoldan geçen bir kadın ile kurye vuruldu

Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi

Tartışma anları ise kameraya yansıdı

İSTANBUL Şişli'de hafif ticari aracın sürücüsüyle motosikletli kurye arasında yol verme meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma sırasında silahına sarılan hafif ticari aracın sürücüsünün açtığı ateş sonucu yoldan gecen bir kadın ile kurye vuruldu. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, yaşanan tartışma anları ise kameraya yansıdı.

Olay Şişli Gülbahar Mahallesi'nde 28 Aralık Çarşamba saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre hafif ticari araç sürücüsü ile motosikletli kurye arasında yol verme meselesi nedeniyle tartışma yaşandı. Giderek büyüyen tartışmada, hafif ticari aracın sürücü, araçtan inerek motosikletli kuryenin üzerine yürüdü. Tarafları, hafif ticari araçtaki vatandaşlar ayırdı. Ardından taraflar yollarına devam etti.

Sürücü ateş açtı, 2 kişi yaralandı

Ancak hırsını alamayan araç sürücüsü bu kez silahına sarıldı ve ateş açtı. Kurye ve yoldan geçen bir kadın vuruldu. İhbar üzerine Şişli Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti ve hafif ticari araç sürücüsü yakalanarak emniyete götürüldü. 2 yaralı da ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlı ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şişli\'deki yol verme kavgası kanlı bitti: 2 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Şişli'deki yol verme kavgası kanlı bitti: 2 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement