Sivas Kangal'da Dağa Yazılan Parti İsmi Dikkat Çekiyor - Son Dakika
3.Sayfa

Sivas Kangal'da Dağa Yazılan Parti İsmi Dikkat Çekiyor

Sivas Kangal\'da Dağa Yazılan Parti İsmi Dikkat Çekiyor

Sivas'ın Kangal ilçesinde, Balıklı Kaplıca yolu üzerinde bir dağa yazılan parti ismi gizemini koruyor. Dağın tepesine traktör pulluğuyla yazılan 'AKP' yazısı, parti sevgisini gösteren kişi veya kişilerin dikkatini çekiyor. İlçe sakinlerinden Ramazan Kuşkaya, yazıyı yeni fark ettiğini ve AK Parti'yi çok seven birinin yazmış olabileceğini belirtti.

18.08.2023 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Kangal ilçesinde bir dağa kim ya da kimler tarafından yazıldığı bilinmeyen parti ismi görenlerin dikkatini çekiyor.

Kangal'ın Balıklı Kaplıca yolu üzerinde bir dağa yazılan parti ismi gizemini koruyor. Parti sevgisini dağa kazıyan kişi veya kişilerin kim olduğu ise bilinmiyor. Traktörün arkasına takılan pulluk yardımıyla yazıldığı düşünülen Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kısaltması olarak 'AKP' yazısı görenlerin dikkatini çekiyor.

" AK Parti'yi çok sevdiği için yazmıştır"

İlçe sakinlerinden Ramazan Kuşkaya, yazıyı yeni gördüğünü ifade ederek, "Dağın tepesine 'AKP' yazmışlar. Demek ki kalbinde de var bu. AK Parti'yi çok sevdiği için yazmıştır. Pulluk ile yazmış. Herkes o yazıyı görüyor. O yazıyı ben yeni gördüm" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sivas Kangal'da Dağa Yazılan Parti İsmi Dikkat Çekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement