Siverek Kırsalında Bulunan Mühimmat İmha Edildi - Son Dakika
3.Sayfa

Siverek Kırsalında Bulunan Mühimmat İmha Edildi

Siverek kırsalında bulunan mühimmat imha edildiŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine 40 kilometre uzaklıktaki Yeditaş mahallesinde patlamamış top mermisi bulundu.

18.10.2017 21:00

Siverek kırsalında bulunan mühimmat imha edildi

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine 40 kilometre uzaklıktaki Yeditaş mahallesinde patlamamış top mermisi bulundu.

İlçeye 40 kilometre uzaklıktaki Yeditaş kırsal mahallesi sakinleri tarafından patlamamış top mermisi bulundu. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri paslı ve eski bir top mermisine benzeyen mühimmat çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Jandarma il komutanlığından sevk edilen bomba imha uzmanları kırsal mahalleye geldi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları mahalle sakinlerine yönelik yapılan uyarıların ardından üzerinde herhangi bir tarih ve yazı bulunmayan top mermisini mahalle dışına çıkararak fünye ile imha etti.

İmha edilen mühimmatın patlama sesi mahallede korkuya neden olurken bazı mahalle sakinleri yaşananları cep telefonu kameraları ile kaydetti. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri patlamanın yapıldığı alanda gerekli inceleme ve numuneleri aldıktan sonra olay yerinden ayrıldı.

Mahalle sakini Emrah Yaman, mühimmatı fark ettiklerini ve durumu Jandarma'ya haber verdiklerini söyledi.

Bulunan mühimmatın ne zamana ait olduğu konusunda bir açıklama yapılmadı.

Siverek Kırsalında Bulunan Mühimmat İmha Edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Siverek Kırsalında Bulunan Mühimmat İmha Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement