Öfkesini alamadı, direksiyonu kalabalığın üzerine sürdü! Korku dolu anlar kamerada - Son Dakika
3. Sayfa

Öfkesini alamadı, direksiyonu kalabalığın üzerine sürdü! Korku dolu anlar kamerada

Bursa'da iki aile arasında taşlı sopalı kavga çıktı. Darp edilen şahıslardan biri can havliyle kendisini aracına atarak otomobilini kalabalığın üzerine sürdü. Şans eseri kimse yaralanmazken öfkeli kalabalığı polis dağıttı.

20.08.2020 09:00  Güncelleme: 01:17

Bursa'da iki aile arasında taşlı sopalı kavga çıktı. Kavga esnasında otomobile binen bir şahıs, öfkeli kalabalığın üstüne aracını sürerek ezmeye çalıştığı o korku dolu anlar saniye saniye kaydedildi.

TAŞ VE SOPALARLA SALDIRDILAR

Olay, Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki aile arasında henüz belirlenemeyen sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönmesinin ardından taşlar ve sopalar konuştu. İki aile birbirlerine taş ve sopalarla saldırırken kavgayı gören diğer vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

ARACI KALABALIĞIN ÜZERİNE SÜRDÜ

Kavga esnasında darp edilen bir kişi kaçarak kendisini otomobile attı. Otomobilin direksiyonuna geçen bir kişi, otomobili çalıştırarak gaza bastı. Öfkeli vatandaş otomobili çevredeki vatandaşların üzerine sürdü. Polis ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından öfkeli kalabalık dağılırken, kimseye bir şey olmaması görenlere derin bir nefes aldırdı.

KAMERA KAYDETTİ

Direksiyon başına geçtikten sonra kavga ettiği kişilerin üzerine otomobili süren ve onları ezmeye çalışan vatandaşın o anları çevrede bulunan bir vatandaş tarafından saniye saniye görüntülendi. Boş arsada adeta "Kovalamaca" oynayan vatandaşın o anları görenleri hayrete düşürdü.

"HUZURSUZ OLUYORUZ"

Kavga esnasında bir vatandaşlın otomobiliyle diğer kişileri ezmeye çalıştığını söyleyen bir vatandaş, "Dün burada bir bayanın saçını çekip yolda sürüklediler. Bugünde iki grup tekrar kavga etmeye başladı. Kavga esnasında öfkeli birisi otomobiliyle kavga ettiği kişileri ezmeye çalıştı. Arabayı vatandaşların üzerine sürdü. Mahalleli bunlardan rahatsız oluyor. Gece buradan geçerken huzursuz oluyoruz." diye konuştu.

Öfkesini alamadı, direksiyonu kalabalığın üzerine sürdü! Korku dolu anlar kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Öfkesini alamadı, direksiyonu kalabalığın üzerine sürdü! Korku dolu anlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • ....: Yeni Türkiye koşa koşa geriye gidiyor. Üçüncü dünya ülkesinde bu tip haberler ancak olur. 3 8 Yanıtla
    Biri: Çok gelişmiş ülkelerde olan bitenlere iyi gözünüzü kapatmışsınız 0 0
  • Sokaçu: Gta oynamiş 3 0 Yanıtla
  • Fatih: Bunlar kim, mevsimlik işçiler mi? 3 0 Yanıtla
  • Oğuz: Bursa adananın tahtını sallıyor bu aralar burda vukuat da birinci 0 2 Yanıtla
  • IM: BU ADAMLARI SEHIRDEN SURUN GITSIN. 1 1 Yanıtla
  • Ali: Medyanın sürekli Adana daki olumsuz olayları işlemesi ile önyargılarınız gelişmiş olabilir. Önce yaşadığınız ilin suç oranını Emniyetten araştırın. T.C nin her tarafında maalesef sürekli olaylar oluyor. Bu olaylar , cinayetler sanki sadece Adana da... Diğer yerler sanki çok temiz.Adana lı değilim üç yıl Adana da görev yaptım. Ucuz ve rahat yaşanacak bir il , uyumlu aileler Adana da aç kalmaz. 1 1 Yanıtla
  • Hüseyin: öfkemizi kontrol etmemiz lazım...kalabalık ortamlardan uzak duralım...sosyal mesafeye dikkat... 0 2 Yanıtla
  • Yorumcu: Millet adana falan diyor da esas teksas bursa bence. Ülkenin trabzon ve rizeden sonra en cahil en şiddet meraklısı şehri. İnsanlarnın çoğunun medeniyetle alakası yok. bikaç tane iyisi vardır belki onları tenzih ediyorum 0 1 Yanıtla
  • DEVRİM KARATINA: millet hepten sıyırdı.mutsuz ve umutsuz insanlar her şeyi yapıyor. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement