Karaman'da komşular arasında çıkan kavgada kan döküldü: 1 ölü, 6 yaralı - Son Dakika
3. Sayfa

Karaman'da komşular arasında çıkan kavgada kan döküldü: 1 ölü, 6 yaralı

Karaman'da iki komşu arasında çıkan sopalı ve silahlı kavgada 1 kişi ölürken, 6 kişi yaralandı. Polis ekipleri, kavgaya karışan ve tüfekle ateş ettiği ileri sürülen bir kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

24.07.2021 22:57  Güncelleme: 00:10

Çeltek Mahallesi'nde bulunan Emir Musa Parkı'nda yaşanan olayda, dün akşam iki komşu arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşanarak kavga çıktı. İki taraf daha sonra yatıştırılarak evlerine gönderildi. Akşam saatlerinde aynı parkta yine iki komşu arasında sözlü tartışma yaşanarak kavga çıktı.

BİR KİŞİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Diğer aile bireylerinin de karıştığı sopalı silahlı kavgada Mustafa Aktaş, Zeki Tayyip T. Zekeriya A, Dursun R, Rasim A, Gülhan K. ve Fatma K, darp sonucu ve tüfekten çıkan saçmalarla yaralandı. İhbar üzerine kavganın yaşandığı parka çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla kaldırıldıkları Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel bir hastanede tedavi altına alındı. Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Mustafa Aktaş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olay sonrası polis ekipleri hastanede ve olay yerinde geniş güvenlik tedbiri aldı. Polis ekipleri, kavgaya karışan ve tüfekle ateş ettiği ileri sürülen M.A. isimli kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Karaman\'da komşular arasında çıkan kavgada kan döküldü: 1 ölü, 6 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Karaman'da komşular arasında çıkan kavgada kan döküldü: 1 ölü, 6 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement