Arkadaşlarıyla otururken üzerine su deposu düşen genç, toprağa verildi - Son Dakika
3.Sayfa

Arkadaşlarıyla otururken üzerine su deposu düşen genç, toprağa verildi

Muğla Marmaris'te üzerine arkadaşlarıyla otururken 1,5 tonluk su deposunun üzerine düşmesi sonucu feci şekilde hayatını kaybeden 18 yaşındaki genç, toprağa verildi. Genç haricindeki 4 kişinin ise olay sonrasında burnu dahi kanamadı.

27.06.2020 21:38  Güncelleme: 01:00

Muğla' nın Marmaris ilçesinde, dün akşam üzeri bir restoranın bahçesinde arkadaşları ile otururken, yan taraftaki apart otelin çatısındaki 1,5 tonluk su deposunun üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybeden 18 yaşındaki genç Batuhan Kaan Gül toprağa verildi.

4 KİŞİ YARA DAHİ ALMADI, BİR KİŞİ CAN VERDİ

Siteler Mahallesi Uzunyalı mevkiinde bulunan iş yerinin bahçesinde konmuş koltukta oturan 5 kişinin üzerine yan tarafta bulunan apart otelin çatısından su deposu düştü. 4 kişi yara dahi almazken 18 yaşındaki Batuhan Kaan Gül olay yerinde hayatını kaybetti.

Arkadaşlarıyla otururken feci şekilde can veren genç, toprağa verildi

SAĞ KOLU DİRSEĞİNDEN KOPTU

Olay, saat 17.30 sıralarında Siteler mahallesinde meydana gelmişti. Oturduğu alanın yan binasındaki apartın çatısında bulunan su deposu Batuhan Kaan Gül'ün üzerine düşmüştü. Sağ kolu dirseğinden kopan ve ağır darbe alan talihsiz genç olay yerinde can vermişti. Gerekli işlemler yapıldıktan sonra cenaze Marmaris Devlet Hastanesinin morguna kaldırılmıştı.

Arkadaşlarıyla otururken feci şekilde can veren genç, toprağa verildi

TOPRAĞA VERİLDİ

Bugün saat 16.00 da Marmaris İlçe Devlet Hastanesi'nden alınan cenaze, Beldibi Mahallesindeki Beldibi Camii'ne getirildi. Cenazeye Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Köksal, siyasi parti ve dernek temsilcileri, sevenleri, okul arkadaşları ve akrabaları katıldı. İkindi namazına müteakip Beldibi Cami bahçesinde sadece akrabaların katıldığı cenaze namazı kılındı. Sosyal mesafe ve maske kurallarına uyularak kılınan cenaze namazı sonrası Batuhan Kaan Gül araçla alınarak Beldibi Mahalle mezarlığına dualarla defnedildi.

Arkadaşlarıyla otururken üzerine su deposu düşen genç, toprağa verildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Arkadaşlarıyla otururken üzerine su deposu düşen genç, toprağa verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Bingül teyze: Gani gani rahmet diliyorum nur içinde yatsın mekanı cennet olsun rabbim geride kalanlara sabırlar versin inşallah yalan dünya bir nefes alıp verecek kadar olan ömrümüz 2 0 Yanıtla
  • Defol: Boş yapma git Hindistan da yaşa o zaman 0 2 Yanıtla
  • Asil: Bu tip saçma kazalar Tr de olur. 1 1 Yanıtla
  • Ümit Nadir: Yüce Allah'ım cennetine kabul etsin ve rahmet eylesin. 2 0 Yanıtla
  • merkez: dünyada ev ahirette iman allah rahmed eylesin 2 0 Yanıtla
  • Tülay er: Amin. Ama. İnsan ne bilim ya ölümün genclisi yaşlısı yok ama genc ölümü hayata doyamadan gencligini yaşayamadan ölmesi daha biacı durum Allahım ailesine yardım etsin inşlh gecede gelince peygamber efendimize komşu olsun dilerim 1 0 Yanıtla
  • Zynp: Çok üzüldüm Allah Rahmet eylesin 1 0 Yanıtla
  • Tülay er: Allah gani gani rahmet eylesin ailesine sabırlar diliyorum zor tarfsz Bi acı emnm ama takdiri ilahi Tabiki sorumsuzluk varda ki var gibi görünüyor Adaletimiz büyük geregi neyse yapılır inşllh 1 0 Yanıtla
  • Paşa: Vade dolunca yapacak bişi yok yani sebepsiz ölüm yok 1 0 Yanıtla
  • Muray: Allah rahmet eylesin uzuldum bu cocuga 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement