Son Nefeste Adı Söylenen Katil Zanlısı Teslim Oldu - Son Dakika
3. Sayfa

Son Nefeste Adı Söylenen Katil Zanlısı Teslim Oldu

Son Nefeste Adı Söylenen Katil Zanlısı Teslim Oldu

Aydın'ın Nazilli İlçesi'ndeki bir kahvehanede geçen 21 Ekim'de çıkan tartışmada, tabancayla açılan ateş sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede katilinin adını söyledikten sonra ameliyatta son nefesini veren 47 yaşındaki İsmail Bulut'un katil zanlısı 50 yaşındaki M.A. polise dün teslim oldu.

24.02.2016 19:49

Aydın'ın Nazilli İlçesi'ndeki bir kahvehanede geçen 21 Ekim'de çıkan tartışmada, tabancayla açılan ateş sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede katilinin adını söyledikten sonra ameliyatta son nefesini veren 47 yaşındaki İsmail Bulut'un katil zanlısı 50 yaşındaki M.A. polise dün teslim oldu. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.A., tutuklandı.

Geçen yıl 21 Ekim'de Hürriyet Caddesi üzerindeki kahvehanede meydana gelen olayda; inşaat ustası da olan ayrıca yaz aylarında kar helvası sattığı belirtilen iki çocuk babası İsmail Bulut, çıkan tartışmada ayakları ile sağ karın boşluğundan yaraladı. Ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldıran Bulut, ameliyata alınmadan önce acil müdahale odasına gelen polislere kendisini vuranın husumetlisi 'Kara Murat' lakaplı M.A. olduğunu söyledi. Ameliyata alınan Bulut, yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

TUTUKLANDI

21 Ekim'den bugüne kadar aranmasına rağmen bulunamayan katil zanlısı M.A., dün (salı) akşam polis merkezine gelerek teslim oldu. Susma hakkını kullanan M.A. tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Son Nefeste Adı Söylenen Katil Zanlısı Teslim Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement