Şüpheli Şahsın Üzerinden Seri Numarası Silinmiş Tabanca Çıktı - Son Dakika
3. Sayfa

Şüpheli Şahsın Üzerinden Seri Numarası Silinmiş Tabanca Çıktı

Şüpheli Şahsın Üzerinden Seri Numarası Silinmiş Tabanca Çıktı

Adıyaman’da, ormanlık alan içerisinde yapılan ani uygulama kapsamında durumundan şüphelenilen şahsın üzerinden seri numarası ve markası silinmiş 1 adet tabanca ele geçirildi.

09.03.2018 10:17

Adıyaman'da, ormanlık alan içerisinde yapılan ani uygulama kapsamında durumundan şüphelenilen şahsın üzerinden seri numarası ve markası silinmiş 1 adet tabanca ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Türmüz mevkiinde şok uygulama gerçekleştiren jandarma ekipleri durumundan şüphelendikleri Y.Ü., isimli şahsı durdurarak üst araması ve GBT sorgulaması yapıldı. Durdurulan şahsın yapılan üst aramasında marka ve seri numarası silinmiş 1 adet tabanca ile tabancaya ait 4 adet mermi ele geçirildi. Ele geçirilen tabanca ile mermilere el konulurken Y.Ü., ise gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıs sorgulanmak üzere ekipler tarafından jandarma karakoluna götürüldü.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Şüpheli Şahsın Üzerinden Seri Numarası Silinmiş Tabanca Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement