Sürücünün drift şovu kazayla bitti - Son Dakika
3.Sayfa

Sürücünün drift şovu kazayla bitti

Sürücünün drift şovu kazayla bitti Bahçelievler'de drift yapan sürücü, aracının kontrolünü kaybedince önce kaldırıma çıktı ardından köprünün korkuluklarına çarptı Bahçelievler Yenibosna'da trafikte dift yapan sürücü, aracının direksiyon hakimiyetini kaybedince kaldırama çıktı ardından da...

29.12.2021 13:56  Güncelleme: 19:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sürücünün drift şovu kazayla bitti

Bahçelievler'de drift yapan sürücü, aracının kontrolünü kaybedince önce kaldırıma çıktı ardından köprünün korkuluklarına çarptı

İSTANBUL - Bahçelievler Yenibosna'da trafikte dift yapan sürücü, aracının direksiyon hakimiyetini kaybedince kaldırama çıktı ardından da köprünün korkuluklarına çarparak durabildi. Sürücü kazayı şans eseri yara almadan atlatırken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay Bahçelievler Yenibosna'da dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, trafikte seyir halindeyken drift yapan sürücü, aracının direksiyon hakimiyetini kaybedince kaza da kaçınılmaz oldu. Önce kaldırıma çıkan sürücü ardından köprünün korkuluklarına çarparak durabildi. Sürücü kazayı şans eseri yara almadan atlatırken, bu sırada başka bir araçta bulunan kişi ise, kazayı şans eseri cep telefonu ile saniye saniye kaydetti.

Görüntülerde trafikte bir anda drift yapmaya başlayan sürücü, kısa bir süre sonra aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek önce kaldırama çıkıyor ardından korkuluklara çarpıyor.

Sürücünün drift şovu kazayla bitti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sürücünün drift şovu kazayla bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement