Kamyon Lastiği, Tamir Sırasında Patladı; Usta Savruldu! - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kamyon Lastiği, Tamir Sırasında Patladı; Usta Savruldu!

04.11.2017 16:26  Güncelleme: 19:04

Sakarya'nın Karasu ilçesinde tamir sırasında kamyon lastiği patladı. Patlamanın etkisiyle usta, geriye savrularak yere yığıldı.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde tamir sırasında kamyon lastiğinin patlaması sonucu bir kişi yaralandı.

BAKIMINI YAPACAKTI, BİR ANDA PATLADI

İlçede faaliyet gösteren bir inşaat firmasının şantiyesinde lastik ustası olarak çalışan Süleyman Ölmez'in, bakımını yapmak üzere makineye yerleştirdiği kamyon lastiği bir anda patladı.

ÖNCE SAVRULDU SONRA YIĞILDI

Patlama sırasında basıncın etkisiyle Ölmez, geriye savrularak yere yığıldı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Karasu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ölmez, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ölmez'in genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

PATLAMA ANI KAMERADA

İş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, Ölmez'in lastiği makineye yerleştirmesi ve hava basmasının ardından lastiğin patlaması ve Ölmez'in yaralanması yer alıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika 3. Sayfa Kamyon Lastiği, Tamir Sırasında Patladı; Usta Savruldu! - Son Dakika


Advertisement